Om oss

Rørhjelp AS står for ekspertise og kvalitet i alle våre tjenester. Siden etableringen i 2011, har vi dedikert oss til å levere de beste VVS-løsningene til våre kunder i Oslo og omegn. Vårt motto "fagkunnskap gir trygghet" er kjernen i alt vi gjør.

Rørhjelp AS ble grunnlagt i 2011 med en visjon om å tilby førsteklasses rørleggertjenester til både private og næringskunder i Oslo og omegn. Med over et tiår i bransjen, har vi utviklet oss til å bli en ledende leverandør av VVS-løsninger, spesialisert på alt fra rehabilitering av baderom til installasjon av vannbårne varmesystemer og varmepumper. Vår ekspertise strekker seg også til nybygg og tilbygg, hvor vi jobber tett med kundene for å realisere deres visjoner.

Vår styrke ligger i våre erfarne rørleggere og teknikere, som alle deler en lidenskap for faget og en forpliktelse til å levere pålitelig arbeid av høyeste kvalitet. Vi forstår at vårt arbeid ikke bare handler om rør og installasjoner, men også om å skape sikre, varige løsninger som bidrar til våre kunders komfort og velvære.

Vi er stolte av å kunne tilby skreddersydde løsninger som møter våre kunders behov, uavhengig av prosjektets størrelse. Ved å holde oss oppdaterte når det kommer til utsyr og nye metoder, sikrer vi at vi alltid kan tilby de mest effektive og bærekraftige løsningene.

Vårt mål er å overgå kundenes forventninger ved hver anledning, og vi ser fram til å hjelpe deg med ditt neste prosjekt.

Om oss

Ansatte

Møt vårt team med dyktige fagfolk! Hver enkelt ansatt hos Rørhjelp AS er nøye utvalgt med tanke på sin ekspertise, erfaring og dedikasjon til å levere kvalitetsarbeid.

Kim Jonassen

Daglig leder, rørleggermester, fagtekniker

Sondre Tusvik

Svennebrev rørlegger

Mikael Joten Netskar

Svennebrev rørlegger

Kent Johansen

Svennebrev rørlegger

Stian Solberg

Rørlegger lærling
bestill befaring

Trenger du rørleggerhjelp?

Ikke la VVS-bekymringer plage deg! Kontakt Rørhjelp i dag for en profesjonell befaring, og la oss ta hånd om problemene dine.