Tjenester

Nybygg / tilbygg

Enten det er drømmehjemmet ditt eller et funksjonelt tilbygg, bringer Rørhjelp AS liv til dine visjoner gjennom skreddersydde VVS-løsninger for nybygg og tilbygg. Vi er spesialister på vannbåren varme og varmeanlegg for alle typer boliger.

Sanitærinstallasjoner for ulike rom

Rørhjelp AS tilbyr komplett installasjonstjeneste for sanitærutstyr i flere typer rom – både bad, kjøkken og vaskerom. Våre erfarne teknikere sikrer at dine sanitærinstallasjoner ikke bare møter dagens standarder, men også dine personlige behov og ønsker, med løsninger som kombinerer funksjonalitet med estetisk appell.

Eksperter på vannbåren varme

Optimaliser komforten i ditt hjem med vannbåren varme. Rørhjelp AS spesialiserer seg på installasjon av gulvvarme, radiatorer og konvektorer, og tilbyr energieffektive løsninger for en jevn og behagelig varmedistribusjon i nybygg og tilbygg.

Varmepumper for effektiv oppvarming

Utforsk fremtidens oppvarmingsløsninger med varmepumper fra Rørhjelp AS. Vi installerer både væske-til-vann og luft-til-vann varmepumper, og tilbyr bærekraftige og kostnadseffektive alternativer for oppvarming av ditt hjem eller arbeidssted.

Sanitærutstyr av ypperste kvalitet

Gi prosjektet ditt det lille ekstra med toppmoderne sanitærutstyr. Vårt brede utvalg inkluderer alt fra funksjonelle kraner til elegante dusjløsninger, alle fra anerkjente leverandører.

Baderomsmøbler som kombinerer stil og funksjon

Fullfør ditt nye baderom med våre stilige og praktiske baderomsmøbler. Rørhjelp AS tilbyr en rekke alternativer som passer til enhver smak og behov, som gir både lagringsmuligheter og visuell appell.

Prosjektering for skreddersydde løsninger

La våre eksperter hjelpe deg med prosjektering av VVS-løsninger som optimaliserer funksjonalitet og estetikk i ditt nybygg eller tilbygg. Vi tar hensyn til alle aspekter av ditt prosjekt for å sikre en helhetlig og effektiv planlegging.

bestill befaring

Trenger du rørleggerhjelp?

Ikke la VVS-bekymringer plage deg! Kontakt Rørhjelp i dag for en profesjonell befaring, og la oss ta hånd om problemene dine.
Les om våre

Tilbakemeldinger

Les om våre kunders erfaringer med oss og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget for oppussing av bad og alt av VVS-arbeid.