Tjenester

Rehabilitering

Skal du fornye badet, kjøkkenet eller vaskerommet? La Rørhjelp AS ta hånd om hele rehabiliteringsprosessen – fra den første skissen til siste flis er lagt. Vi sikrer et strømlinjeformet prosjekt med topp håndverkskvalitet.

Fullfør drømmeprosjektet ditt med vår totalrehabilitering/oppussing

Gjør drømmene dine til virkelighet med totalrehabilitering fra Rørhjelp AS. Våre eksperter leder deg gjennom hvert steg av prosessen, fra detaljert planlegging og design, til utførelse av flislegging, elektriker- og rørleggerarbeid. Vi fokuserer på å skape funksjonelle og estetisk tiltalende rom, samtidig som vi garanterer langvarig kvalitet og funksjonalitet. Vår tilnærming er grundig og tilpasset, med mål om å minimere ulemper og gi deg en sikker løsning som overgår dine forventninger.

Sanitærutstyr av høy kvalitet til ditt neste prosjekt

Vi tilbyr et bredt spekter av høykvalitets sanitærutstyr for å fullføre ditt rehabiliteringsprosjekt. Fra moderne og energieffektive løsninger til klassiske design, vi har alt som skal til for å tilpasse ditt nye roms funksjonalitet og utseende. Vårt samarbeid med ledende leverandører sikrer at du får tilgang til de beste produktene på markedet, slik at vi kan skape det perfekte rommet etter dine ønsker og behov.

Elegante baderomsmøbler for enhver stil

Utforsk vårt omfattende utvalg av baderomsmøbler for å gi ditt rehabiliteringsprosjekt den avsluttende touchen. Våre baderomsmøbler kombinerer praktisk oppbevaring med elegant design, og er tilgjengelig i ulike stiler for å matche din personlige smak. Fra sofistikerte skap til stilrene hyller, vi har alt du trenger for å organisere og berike badet ditt med funksjonalitet og estetikk.

bestill befaring

Trenger du rørleggerhjelp?

Ikke la VVS-bekymringer plage deg! Kontakt Rørhjelp i dag for en profesjonell befaring, og la oss ta hånd om problemene dine.
Les om våre

Tilbakemeldinger

Les om våre kunders erfaringer med oss og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget for oppussing av bad og alt av VVS-arbeid.