Tjenester

Rørleggervakt

Når vanntrøbbel oppstår, er vår rørleggervakt bare en telefon unna. Rørhjelp AS tilbyr rask og pålitelig hjelp for alle dine rørleggerbehov, enten det er lekkasjer, tette rør eller andre akutte situasjoner.

Umiddelbar hjelp ved vannlekkasje

Oppdager du en vannlekkasje, ikke vent! Vårt team med rørleggere reagerer raskt for å minimere skader og utfører nødreparasjoner for å sikre ditt hjem mot vannskader.

Vi fikser dine tette avløpsrør

Tette avløpsrør kan føre til store ulemper. Vår rørleggervakt står klar til å ta hånd om dine tette avløpsrør for å gjenopprette normal flyt og forhindre fremtidige blokkeringer.

Frosne rør 

Frosne rør kan forårsake betydelige skader. Vi tilbyr rask assistanse for å tine frosne rør sikkert og forebygger gjentakende problemer med våre tilpassede løsninger.

Grundig rørinspeksjon 

Med avansert utstyr og teknologi, utfører vi rørinspeksjoner for å identifisere og løse underliggende problemer. Vårt mål er å sikre ditt vann- og avløpssystem mot fremtidige problemer.

Eksperthjelp for problemer med varmeanlegget

Sliter du med varmeanlegget? Vår rørleggervakt diagnostiserer og løser alle problemer med varmeanlegg, fra ineffektivitet til fullstendig svikt, alt for å sikre din komfort på en trygg og effektiv måte.

bestill befaring

Trenger du rørleggerhjelp?

Ikke la VVS-bekymringer plage deg! Kontakt Rørhjelp i dag for en profesjonell befaring, og la oss ta hånd om problemene dine.
Les om våre

Tilbakemeldinger

Les om våre kunders erfaringer med oss og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget for oppussing av bad og alt av VVS-arbeid.