Tjenester

Vannbåren varme

Oppdag fremtidens oppvarmingsløsninger med vannbåren varme fra Rørhjelp AS. Effektiv, miljøvennlig og perfekt for både nybygg og rehabilitering av eldre boliger.

Varmepumper 

Våre varmepumper, både væske til vann og luft til vann, representerer spissen av energieffektiv oppvarming. Optimaliser hjemmet ditt for fremtiden med løsninger som reduserer energikostnader og øker komforten.

Optimal komfort med vannbåren varme

Fra gulvvarme til radiatorer og konvektorer, våre vannbårne varmeløsninger leverer jevn og behagelig varme distribuert effektivt i hele boligen. Dette er et ideelt alternativ for alle typer prosjekter for å sikre optimal energiutnyttelse og komfort.

Gulvvarme for varme føtter

La føttene dine møte varmen fra våre gulvvarmeløsninger. Perfekt for kaldere måneder, distribuerer vårt system varmen jevnt og bidrar til et behagelig inneklima med minimalt energiforbruk.

Radiatorer - klassisk og effektiv oppvarming

De klassiske radiatorene gir en rask, effektiv og jevn oppvarming av dine rom. De er ideelle for enhver bolig, og blir en pålitelig kilde til varme og komfort gjennom hele vinteren.

Maksimer dine energibesparelser 

Med våre vannbårne varmeløsninger kan du forvente betydelige energibesparelser. Våre systemer er designet for maksimal effektivitet, slik at du kan redusere dine energikostnader og øke hjemmets bærekraft.

Pålitelig reparasjoner og vedlikehold av dine varmesystemer

Rørhjelp AS tilbyr profesjonell service for reparasjon og vedlikehold av alle typer vannbårne varmesystemer. Vårt team sikrer at ditt system fungerer effektivt og problemfritt, året rundt.

bestill befaring

Trenger du rørleggerhjelp?

Ikke la VVS-bekymringer plage deg! Kontakt Rørhjelp i dag for en profesjonell befaring, og la oss ta hånd om problemene dine.
Les om våre

Tilbakemeldinger

Les om våre kunders erfaringer med oss og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget for oppussing av bad og alt av VVS-arbeid.