Tjenester

Næring og borettslag

Rørhjelp AS tilbyr skreddersydde VVS-løsninger for næringsbygg og borettslag. Fra pålitelig installasjon til vedlikehold og nødvendige reparasjoner, sikrer vi optimal funksjonalitet og komfort til dine eiendommer gjennom vår ekspertise.

Profesjonelle sanitærinstallasjoner

Vi tilbyr komplette sanitærinstallasjoner for næring og borettslag, som sikrer høy standard på baderom, kjøkken og fellesarealer med fokus på sikkerhet og lang levetid.

Effektive varmeinstallasjoner

Optimaliser komforten og effektiviteten i dine bygg med varmeinstallasjon fra Rørhjelp AS. Fra vannbårne varmesystemer til moderne varmepumper, leverer vi løsninger som reduserer energikostnader og forbedrer ditt innemiljø.

Reparasjoner og vedlikehold

Vedlikehold og reparasjoner er avgjørende for driftssikkerheten i ditt bygg. Vårt team sørger for rask, effektiv og pålitelig service for å holde systemene dine i topp stand, med minimal forstyrrelse.

Maksimer energibesparelsene

Vi hjelper deg og din bolig/arbeidsplass med å oppnå betydelige energibesparelser gjennom smarte VVS-løsninger og teknologier, som reduserer driftskostnader og bidrar til et grønnere fotavtrykk.

Døgnåpen rørleggervakt for næringsbygg og borettslag

Vår rørleggervakt står klar til å håndtere alle typer situasjoner, og garanterer rask respons og en løsning på dine problemer, uansett tid på døgnet.

Fordelaktige rammeavtaler

Sikre forutsigbarhet og effektivitet i for dine rørleggerbehov med en rammeavtale hos Rørhjelp AS. Vi tilbyr skreddersydde avtaler som gir deg prioritert service, faste priser og regelmessig vedlikehold.

bestill befaring

Trenger du rørleggerhjelp?

Ikke la VVS-bekymringer plage deg! Kontakt Rørhjelp i dag for en profesjonell befaring, og la oss ta hånd om problemene dine.
Les om våre

Tilbakemeldinger

Les om våre kunders erfaringer med oss og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget for oppussing av bad og alt av VVS-arbeid.