Tjenester

Servicearbeider

Opplever du problemer med rør, kraner og annet utstyr i hjemmet? Rørhjelp AS tilbyr pålitelig servicearbeid - alt fra utskiftning og reparasjon til fullstendig installasjon. Ingen oppdrag er for små eller for store for oss!

Vi kan skifte ut eller reparere dine rør og utstyr

Fra utskifting av slitte rør til reparasjoner av sanitærutstyr – vi sikrer deg funksjonelle og effektive løsninger som varer.

Varmtvannsbereder 

Opplev jevn og pålitelig tilgang til varmt vann med våre tjenester for varmtvannsberedere, inkludert installasjon, vedlikehold og reparasjon.

Oppvaskmaskin og vaskemaskin

Hos Rørhjelp tilbyr vi installasjon og utskifting av oppvaskmaskiner og vaskemaskiner, i tillegg til service i forbindelse med problemer knyttet til vanntilførsel, avløpsslange eller tett filter, slik at din maskin fungerer som den skal.

Beskytt hjemmet med lekkasjesikring

Unngå vannskader med lekkasjesikring fra Rørhjelp. Vi tilbyr løsninger som varsler og beskytter mot potensielle lekkasjer.

Rens av tette avløpsrør

Tette avløpsrør? Vi renser og reparerer dine rør for å gjenopprette fri flyt og forhindre fremtidige blokkeringer.

Frosne vannrør

Vi tilbyr rask respons for å tine frosne rør, med løsninger som forhindrer gjentakelse gjennom isolasjon og vedlikehold.

Service og utskiftning av stoppekran

Vi tilbyr service som sikrer kontroll over vannforsyningen, inkludert utskiftning og vedlikehold av dine stoppekraner for å forhindre lekkasjer.

Vannmålerinstallasjon og vedlikehold

For nøyaktig måling av vannforbruket er det viktig at vannmåleren er i orden. Vi tilbyr både installasjon og service av vannmålere, som bidrar rettferdig fakturering basert på ditt faktiske forbruk, gir innsikt i vannbruksvaner og kan hjelpe med å avdekke vannlekkasjer tidlig.

Utekran

Få tilgang til praktisk vannforsyning utendørs med en funksjonell utekran. Vi både installerer og vedlikeholder, slik at du får optimale forhold for hagearbeid og mer.

bestill befaring

Trenger du rørleggerhjelp?

Ikke la VVS-bekymringer plage deg! Kontakt Rørhjelp i dag for en profesjonell befaring, og la oss ta hånd om problemene dine.
Les om våre

Tilbakemeldinger

Les om våre kunders erfaringer med oss og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget for oppussing av bad og alt av VVS-arbeid.